Site-ul www.depozituldehainute.ro este un site de prezentare pentru clientii SC OLTBIL COM SRL care deja au contract de colaborare.

Fiind un site care se adreseaza relatiilor intre persoane juridice nu exista o politica de retur.

Pozele sunt de prezentare a produselor, ele difera in mod constant pentru ca tot timpul se schimba dantelele, funditele, broderiile etc asemenea si culorile pot diferi in functie de telefonul dumneavoasta.

Inainte de a finaliza o comanda va rugam sa veniti la magazile noastre sa verificati calitate produselor si stocul disponibil. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru micile diferente ale produselor, cereti poze inainte de a se finaliza comanda.

Livrarea produselor se face prin prin firma de curierat FAN CURIER sau daca aveti dumneavoastra o alta firma sa le ridice din depozitul nostru si sa raspunda de integritatea produselor, inainte de livrare va rugam sa solicitati poze sau filmare cu marfa ambalata. Ea este insotita de avertismente cu ,,FRAGIL,, in cazul in care comandati lumanari, cufere sau trusouri botez noi nu raspundem de deteriorarea marfii in timpul transportului.

Odata cu finalizarea comenzii va dati acordul termenii si conditiile.
Va multumim!

Utilizarea site-ului www.depozituldehainute.ro este condiţionată de respectarea Termenilor şi condiţiilor detaliate în prezentul document, precum şi de ansamblul legilor aplicabile şi în vigoare, iar vizitarea şi folosirea acestui site, constituie acordul dumneavoastră implicit de respectare a lor.
Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile de mai jos.

Proprietarul îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site, de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau integral serviciile furnizate prin intermediul site-ului, fără o înştiinţare prealabilă individuală sau generală.

Utilizatorilor li se permite accesul, navigarea şi comandarea produselor de pe site-ul www.depozituldehainute.ro în limitele menţionate în acest document.

I. Copyright

Designul şi conţinutul site-ului www.depozituldehainute.ro (toate textele, imaginile, elemente de grafică web, scripturi şi alte date) NU pot fi reproduse, modificate, afişate sau distribuite în alte scopuri decât cele expres şi legal permise, iar extragerea oricăror informaţii, totale sau parţiale, urmată de utilizarea lor în scop comercial sau folosite în orice altă manieră care contravine intereselor proprietarului, fără acordul prealabil al acestuia, constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

II. Informaţii personale

Pentru înregistrarea unei comenzi, utilizatorii site-ului au obligaţia de a introduce în formularul de comandă date adevărate, exacte şi complete, respectiv număr de telefon mobil şi adresa de e-mail validă, adresa de livrare şi persoana de contact. Aceste informaţii sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, informarea telefonică sau prin e-mail şi livrarea produselor prin curier. În cazul furnizării de informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a anula comanda respectivă.

III. Politica de confidenţialitate

Datele personale furnizate de utilizatorii site-ului sunt folosite exclusiv în scopul declarat al acestui site (pentru efectuarea comenzilor) şi numai cu acordul prealabil al acestora. Toate informaţiile referitoare la datele personale ale clienţilor sunt strict confidenţiale. Acestea nu vor fi făcute publice şi nu vor fi transmise către terţe persoane sau companii. Confidenţialitatea informaţiilor şi administrarea datelor clienţilor în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, vor fi respectate conform cerinţelor Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise însă autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

IV. Limitarea responsabilităţii

Produsele prezentate pe site-ul www.depozituldehainute.ro sunt cu titlu de exemplificare şi, fiind produse realizate pe comandă cu aplicaţii manuale şi în funcţie de stocul materialelor oferite de furnizorii noştri, pot exista uşoare diferenţe de aspect, însă fără a afecta calitatea produselor. Eventualele diferenţe de culoare care pot apărea pe site, depind în principal de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat, acestea nefiind considerate defecte.

Utilizatorul trebuie să studieze cu atenţie descrierea unui articol prezentat pe site, iar dacă descrierea nu este clară, să se asigure de primirea informaţiilor suplimentare înainte de a face comanda, prin intermediul datelor de contact ale furnizorului afişate pe site. Prin înregistrarea unei comenzi se subînţelege acordul clientului de a cumpăra produsele menţionate în formularul de comandă. În cazul în care vreunul dintre produse nu va putea fi realizat sau nu se află pe stoc, clientul va fi informat telefonic sau printr-un e-mail la adresa menţionată de el.

Conform Ordonanţei nr. 130/2000, clientul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, dar obligatoriu printr-o notificare scrisă în maxim 24 de ore de la primirea coletului. Consumatorul este răspunzător de achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către comerciant, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

Nu se primesc colete retur cu plata ramburs. Produsele aferente comenzilor speciale, creaţii unicat cu teme personalizate sau mărimi pe comandă, nu pot fi returnate!

V. Dispoziţii finale

Orice problemă apărută în legătură cu utilizarea site-ului www.depozituldehainute.ro sau cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe acest site şi care nu este menţionată în cuprinsul acestui document, va fi rezolvată pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către utilizator. În cazul în care nu se reuşeşte soluţionarea conflictului în condiţii amiabile, competenţa revine instanţelor de judecată romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părţi.